VISIE

Architectuur is het vormgeven van ruimte. Die ruimtelijke omgeving heeft directe invloed op ons welbevinden en op hoe we functioneren. Een doordacht ontworpen gebouw is de vertaling van een visie op de manier van werken of wonen. Goede architectuur omarmt, wekt verlangen en is de belangrijkste basis voor een duurzame omgeving. Als team werken wij vanuit de overtuiging dat een goed ontwerp waarde oplevert en bijdraagt een betere en gezonde leefomgeving.

TEAM

Oomen Architecten is een bureau met historie. Wij ontwerpen al gebouwen sinds 1895. De rode draad door al die jaren is vernieuwing en een creatieve, functionele vertaling van de wensen van opdrachtgevers en gebruikers.

Architect, partner

Ernst René van Tatenhove

Architect, partner

Sander van Sambeek

Architect, projectleider, BIM specialist

Stephan Luijks

Architect, projectleider

Jeroen de Haas

Architect, projectleider

Ron Kuijstermans

Architect, projectleider

Auke Kroon

Architect in opleiding

Harrie Geerts

Bureaumanager, directievoerder, senior bouwkundige

Gijs Ansems

WE ARE HIRING!

Momenteel hebben wij geen vacatures. We zijn wel altijd op zoek naar enthousiaste en nieuwsgierige stagiaires. Als stagiair assisteer je bij de verschillende fases van het ontwerpproces. Kennis van de tekenprogramma’s Revit, Sketchup en Adobe wordt hierbij gevraagd. Sollicitaties richten aan Ernst Rene van Tatenhove, info@oomenarchitecten.nl