CONTACT

Let's start a new project!

Oomen Architecten
Ulvenhoutselaan 79
Postbus 4916
4803 EX  Breda

KvK Breda 20046556
BTW NL 0069.60.881.B.01

Op onze opdrachten zijn de voorwaarden ‘Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur, en adviseur DNR 2011’ van toepassing.

De DNR 2011 is hier te downloaden.

BEL ONS

+31(0)76 – 560 22 55

Met de auto

A27 komende uit de richting Utrecht

Afrit nr. 15, Breda nemen. Aan het einde van de afrit bij de stoplichten linksaf. Vervolgens de afrit Ulvenhout nemen. Onder aan de afrit bij de stoplichten linksaf richting Ulvenhout. U volgt de weg tot aan de rotonde. Ons kantoor staat aan uw linkerhand aan de rotonde. De inrit ligt net voor de rotonde aan uw linker hand.

A58 komende uit de richting Tilburg of Antwerpen

Afrit nr. 14, Ulvenhout nemen. Aan het einde van de afrit linksaf richting Ulvenhout. U komt op de 1e rotonde. U gaat rechtsaf (1e afslag) naar Ulvenhout. De weg volgen richting Breda tot op de 4e rotonde. Ons kantoor staat aan uw rechterhand aan de rotonde. Neem de 1e afslag, en de eerste inrit aan uw rechterhand.

A16 komende uit de richting Rotterdam of Antwerpen

Afrit nr. 15 Breda, Rijsbergen nemen. Bij het stoplicht onderaan de afrit linksaf slaan. De weg rechtdoor volgen richting Breda. Doorrijden tot aan de afslag Ulvenhout. Onder aan de afrit bij de stoplichten linksaf richting Ulvenhout. U volgt de weg tot aan de rotonde. Ons kantoor staat aan uw linkerhand aan de rotonde. De inrit ligt net voor de rotonde aan uw linkerhand.

Met openbaar vervoer

Vanaf Breda c.s. neemt u buslijn 132 richting Baarle-Nassau. U stapt uit bij de laatste halte op de Allerheiligenweg, voor de rotonde. U volgt de weg tot aan de rotonde. Ons kantoor staat aan uw linkerhand aan de rotonde. De inrit ligt net voor de rotonde aan uw linkerhand.